Autoverzekering

Een auto is voor veel mensen onmisbaar in het dagelijks leven. Deelnemen aan het verkeer brengt echter ook verantwoordelijkheden en verplichtingen met zich mee. Een goede autoverzekering is dus net zo onmisbaar als een auto. Wij helpen u graag goed en voordelig verzekerd op weg.

De eigenaar van de auto is verplicht om minimaal een WA autoverzekering te hebben. Een seconde van onoplettendheid van u of een mede weggebruiker, kan al een ongeluk veroorzaken. Juist dan is het fijn dat een WA autoverzekering de geleden schade van derden dekt. Wilt u naast de schade van derden, ook verzekerd zijn voor eigen schade? Dan zijn er genoeg mogelijkheden. Onze adviseurs adviseren u graag over de voor u juiste en voordeligste verzekering.

Voordat u een autoverzekering gaat afsluiten, zijn dit een aantal belangrijke vragen die u in uw overweging mee kunt nemen.

 • Heb ik direct vervangend vervoer nodig?
 • Heb ik een inzittendenverzekering nodig?
 • Wat als de tegenpartij schade bij mij maakt en deze niet erkend?
 • Wil ik direct geholpen worden bij pech onderweg?
 • Is mijn auto het nog waard om een allrisk verzekering af te sluiten?

Wilt u weten wat voor u een passende en voordelige autoverzekering is? Neem dan contact op met één van onze schadeadviseurs.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Vul het onderstaande formulier in en één van onze adviseurs met zo snel mogelijk contact met u op.

 

  Over ons

  VONK financieel adviseurs is een betrouwbare en professionele partner op financieel gebied, die u een vakkundig advies geeft bij het sluiten van een hypotheek , de opbouw van een goed pensioen of het melden van een schade. Al onze adviseurs zijn onafhankelijk, betrouwbaar en in het bezit van de benodigde vakdiploma’s. Ons uitgangspunt is uw belangen goed te behartigen zodat een langdurige en tevreden relatie ontstaat.

  Meer informatie

  Blijf op de hoogte

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief