geld-lenen-kost-geld

Hypotheek 

Een woning is één van de grootste aankopen die u in uw leven doet. Ook is het één van de meest complexe aankopen, die veel vragen oproept. Welke hypotheek past het beste bij mijn situatie? Wat zijn de financiële gevolgen op de lange termijn van mijn hypotheek? Voor antwoord op deze belangrijke vragen is het begrijpelijk dat u het beste advies wilt.

De hoogte van uw hypotheek is afhankelijk van persoonlijke factoren, zoals huidig en toekomstig inkomen, de hypotheekrente en de marktwaarde van de woning. Naast de hoogte van uw hypotheek is ook de financieringsvorm van grote invloed op uw maandlast. Onze hypotheekadviseurs kunnen u vrijwel direct inzicht geven in de maximale hoogte van uw hypotheek en maandlast. Daarnaast wordt uw persoonlijke situatie aan verschillende risicoscenario’s getoetst. Denk hierbij aan overlijden, arbeidsongeschiktheid en renteschommelingen.

Welke mogelijkheden er in uw persoonlijke situatie zijn, bespreken onze erkende hypotheekadviseurs graag vrijblijvend met u. U bent verzekerd van een onafhankelijk voor u passend advies . Wij hebben immers uitsluitend belang bij uw tevredenheid.

Bovendien beheert VONK financieel adviseurs uw dossier actief. Wij brengen u op de hoogte van relevante ontwikkelingen en informatie gerelateerd aan uw hypotheek. Zo laten wij het u weten als oversluiten van of rentemiddeling voor uw hypotheek verstandig is. U investeert in uw droomhuis, wij zorgen voor een stevig fundament.

Heeft u vragen over uw huidige of toekomstige hypotheek? Of bent u benieuwd naar wat u maximaal en verantwoord kunt lenen? Vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan met één van onze hypotheekadviseurs.

Heeft u vragen over uw huidige of toekomstige hypotheek?

Vul het formulier in en één van onze hypotheekadviseurs neemt zo snel mogelijk contact met u op.

 

    Over ons

    VONK financieel adviseurs is een betrouwbare en professionele partner op financieel gebied, die u een vakkundig advies geeft bij het sluiten van een hypotheek , de opbouw van een goed pensioen of het melden van een schade. Al onze adviseurs zijn onafhankelijk, betrouwbaar en in het bezit van de benodigde vakdiploma’s. Ons uitgangspunt is uw belangen goed te behartigen zodat een langdurige en tevreden relatie ontstaat.

    Meer informatie

    Blijf op de hoogte

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief