geld-lenen-kost-geld

Leningen en financieringen

Het kan zijn dat u net even wat meer geld nodig heeft dan u tot uw beschikking heeft. Wij kunnen voor u een voordelige en betrouwbare financiering afsluiten. Wij streven ernaar om voor uw financiële wens een passende oplossing te vinden.

Steeds meer mensen sluiten een krediet af. U bent zeker niet de enige wanneer u overweegt om voor een auto of nieuwe keuken een lening af te sluiten. Lenen is echter wel een serieuze zaak waar u goed over na moet denken. U moet zich immers gedurende de gehele looptijd de aflossing wel kunnen permitteren.

Betalingsbescherming

Onvoorziene zaken kunnen zich altijd voordoen. Hoe vervelend het ook is om hier vooraf over na te denken, is het wel goed om dit te realiseren bij het afsluiten van een lang lopende lening. Bij VONK financieel adviseurs kunt u het krediet verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid, ziekte of overlijden. Dit geeft wel een veilig idee. U wilt toch niet dat uw nabestaanden achterblijven met uw schulden. Bij overlijden wordt de financiering in één keer helemaal kwijtgescholden.

Bij arbeidsongeschiktheid, of langer dan 30 dagen ziekte, neemt de verzekeringsmaatschappij uw maandbetalingen over. Dan heeft u in ieder geval één zorg minder. Bij VONK financieel adviseurs gaat het niet alleen om voordeel en gemak maar vooral uw financiële veiligheid staat hoog in het vaandel.

Wist u dat wanneer het krediet gebruikt wordt voor verbetering van de eigen woning, de rente aftrekbaar is?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Onze deskundige kredietadviseurs helpen u graag bij uw zoektocht naar het vinden van de juiste financiering.

Wilt u ook een voordelige en betrouwbare financiering afsluiten?

Vul het onderstaande formulier in en één van onze adviseur neemt zo snel mogelijk contact met u op.

 

    Over ons

    VONK financieel adviseurs een betrouwbare en professionele partner op financieel gebied, die u een vakkundig advies geeft bij het sluiten van een hypotheek , de opbouw van een goed pensioen of het melden van een schade. Al onze adviseurs zijn onafhankelijk, betrouwbaar en in het bezit van de benodigde vakdiploma’s. Ons uitgangspunt is uw belangen goed te behartigen zodat een langdurige en tevreden relatie ontstaat.

    Meer informatie

    Blijf op de hoogte

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief