Disclaimer

VONK financieel adviseurs besteedt uiterste zorg aan correcte en toegankelijke informatie op deze website. Het is echter mogelijk dat de inhoud van de site toch verouderd, onvolledig en/of incorrect is.

 

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. VONK financieel adviseurs kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de informatie op deze website.

 

Het is mogelijk dat via de website van VONK financieel adviseurs toegang wordt geboden tot websites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. VONK financieel adviseurs is evenmin aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze websites en/of pagina’s.

Over ons

VONK financieel adviseurs is een betrouwbare en professionele partner op financieel gebied, die u een vakkundig advies geeft bij het sluiten van een hypotheek, de opbouw van een goed pensioen of het melden van een schade. Al onze adviseurs zijn onafhankelijk, betrouwbaar en in het bezit van de benodigde vakdiploma’s. Ons uitgangspunt is uw belangen goed te behartigen zodat een langdurige en tevreden relatie ontstaat.

Meer informatie

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief