Logo zonder rand Danielle zwart wit

Woning kopen, verkopen of laten taxeren?

Vonk Makelaars is een full-service makelaarskantoor dat integriteit, vakkundigheid, creativiteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

Graag staan we voor uw klaar op het gebied van verkoop, aankoop, taxatie en nieuwbouw.

Wij onderscheiden ons met name door onze persoonlijke betrokkenheid, grote inzet en perfecte service. ‘Kleinschalig en klantgericht’, ofwel ‘klein maar fijn’. Met alle voordelen van een kleine organisatie, zoals een optimale dienstverlening en korte lijnen. Dat u bij Vonk Makelaars altijd met dezelfde makelaar te maken heeft en met niemand anders maakt de communicatie een stuk makkelijker. En het zorgt ervoor dat wij beter kunnen inspelen op uw wensen.

OPROEP!
Vonk Makelaars is op zoek naar woningen om in de verkoop te nemen.
Bel Daniëlle Vonk 06-52347621 voor een vrijblijvend gesprek over de verkoop van uw woning.

 

Kijk op www.vonkmakelaars.nl voor meer informatie!

 

foto 

Wij adviseren, bemiddelen en beheren een ieder die zich op pensioengebied wenst te laten ontzorgen. 

Pensioenenontzorg is een samenwerkingsverband van drie pensioenadviseurs. Deze samenwerking zorgt voor veel voordelen waaronder het sterk reduceren van de overheadkosten, een zo groot mogelijke flexibiliteit en het bundelen van onze kennis en ervaring. Kortom; schaalvoordeel met behoud van alle voordelen van een MKB organisatie.

Wij adviseren, bemiddelen en beheren voornamelijk pensioenregelingen voor MKB ondernemers en zijn/haar ondernemingen.

De werkgever wil met een passende pensioenregeling zijn medewerkers binden en/of de juiste nieuwe vakmensen aantrekken. Tevens wil de ondernemer zijn bijdrage goed kunnen budgetteren. Pensioen schept de nodige verplichtingen waarover u goed moet worden ingelicht. Bij aanvang en zeker ook na het aangaan van de toezegging.  

De medewerkers willen informatie en worden geprikkeld over de voordelen van een goed pensioen. De plus- en de minpunten vernemen zij graag van u of van ons. Daarna kunnen ze er zelf voor kiezen samen met een adviseur dieper in hun persoonlijke situatie te duiken.  

Wij vertegenwoordigen:
O
ndernemers, werknemers, ondernemingsraden, directeur groot aandeelhouders,  nabestaanden etc.

 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Edwin Vonk op het telefoonnummer: 06-25030900 of kijk op www.pensioenenontzorg.nl

 

LOGO 

Uw beleggingspartner

Beleggingsfinanciering.nl is uw partner in financiering van kleine en middelgrote vastgoedportefeuilles in het gehele land, voor zowel nieuwbouwprojecten als bestaand beleggingsvastgoed. 

Wilt u als particulier beleggen in een project van bijvoorbeeld 10 woningen en zoekt u hiervoor een financiering, dan bent u bij beleggingsfinanciering.nl aan het juiste adres. Of bent u juist een commerciële belegger en zoekt u een betrouwbare financieringsadvies voor uw vastgoed? Of uw bestaande portefeuille herfinancieren?

Beleggingsfinanciering.nl is uw juiste partner.

Neem gerust contact op met Edwin Vonk op het telefoonnummer: 06-25030900 of kijk op www.beleggingsfinanciering.nl

 

Over ons

VONK financieel adviseurs een betrouwbare en professionele partner op financieel gebied, die u een vakkundig advies geeft bij het sluiten van een hypotheek , de opbouw van een goed pensioen of het melden van een schade. Al onze adviseurs zijn onafhankelijk, betrouwbaar en in het bezit van de benodigde vakdiploma’s. Ons uitgangspunt is uw belangen goed te behartigen zodat een langdurige en tevreden relatie ontstaat.

Meer informatie

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief