Pensioenverzekering

Om er zeker van te zijn dat u ook na uw pensioen voldoende inkomen hebt, is het belangrijk tijdig te kijken naar uw pensioenopbouw en eventueel de juiste (aanvullende) pensioenverzekering af te sluiten. De pensioenadviseurs van VONK financieel adviseurs staan u daarbij vakkundig terzijde.

Er zijn drie pijlers voor de opbouw van uw pensioen. De eerste pijler is de overheid. Die geldt voor de gehele bevolking. Hieronder valt ook de AOW. Pijler twee is de werkgever: u bouwt al dan niet pensioen op bij uw werkgever. De pensioenopbouw bij de werkgever is bij iedereen anders en kan hoog maar ook laag uitvallen.

Als u vindt dat uw pensioen te laag is, kunt u deze aanvullen met de derde pijler: privévoorzieningen. U kiest dan voor zelfstandige pensioenaanvulling. Er zijn vele mogelijkheden om uw pensioen aan te vullen. Dat is niet eenvoudig, maar wel belangrijk dat het goed geregeld wordt en u deskundig advies krijgt.

Nieuwsgierig geworden naar de status van uw pensioen en interesse in deskundig advies? Onze pensioenadviseurs helpen u graag.

Kijk op www.mijnpensioenoverzicht.nl voor een snelle pensioencheck.
Bereken hier uw AOW-leeftijd.

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die voor u van toepassing kunnen zijn?

Vul het onderstaande formulier in en één van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met u op.

 

    Over ons

    VONK financieel adviseurs is een betrouwbare en professionele partner op financieel gebied, die u een vakkundig advies geeft bij het sluiten van een hypotheek , de opbouw van een goed pensioen of het melden van een schade. Al onze adviseurs zijn onafhankelijk, betrouwbaar en in het bezit van de benodigde vakdiploma’s. Ons uitgangspunt is uw belangen goed te behartigen zodat een langdurige en tevreden relatie ontstaat.

    Meer informatie

    Blijf op de hoogte

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief