Reis en recreatie

Ligt er een heerlijke vakantie voor u in het verschiet en is alles op uw te doen lijstje bijna afgevinkt? Wij helpen u graag met het laatste puntje op de lijst, namelijk een perfecte reisverzekering. Van een weekendje weg tot een lange strandvakantie, het geeft een fijn gevoel als u geheel verzekerd op reis kan gaan. Bij het afsluiten van een reisverzekering zijn er veel mogelijkheden, maar wat past er nu het beste bij uw wensen?

Annuleringsverzekering

Bent u opzoek naar een annuleringsverzekering, dan bent u waarschijnlijk twee soorten annuleringsverzekeringen tegen gekomen, namelijk de doorlopende en de kortlopende annuleringsverzekering. Een doorlopende annuleringsverzekering kan gunstig voor u zijn als u meerdere keren per jaar op vakantie gaat, maar ook als u een lange aaneengesloten periode op vakantie gaat, is het voordeliger om een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Gaat u voor een kortere periode op reis, dan zijn er diverse mogelijkheden binnen de kortlopende annuleringsverzekering.

Medische kosten in het buitenland

Sommige reizen brengen extra risico met zich mee. Houdt u erg van wintersport of duikvakanties? Dan is het verstandig om hiermee rekening houden als u een verzekering afsluit. Ook een vergoeding van de medische kosten in het buitenland is een punt van aandacht, heeft u dit al meeverzekerd op uw ziektekostenverzekering of is dit nog niet gedekt?

Tevens is het verstandig om verzekerd op reis te gaan indien er een noodsituaties ontstaat, zoals door onvoorziene zaken langer blijven dan gepland of juist eerder vertrekken dan gewenst.

Ons eerste advies is vooral genieten, daarnaast vertelt één van onze adviseurs u graag meer over de mogelijkheden die het beste bij u en bij uw droomvakantie past.

Onbezorgd genieten van uw vakantie?  

Vul het onderstaande formulier in en één van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met u op.

 

  Over ons

  VONK financieel adviseurs een betrouwbare en professionele partner op financieel gebied, die u een vakkundig advies geeft bij het sluiten van een hypotheek , de opbouw van een goed pensioen of het melden van een schade. Al onze adviseurs zijn onafhankelijk, betrouwbaar en in het bezit van de benodigde vakdiploma’s. Ons uitgangspunt is uw belangen goed te behartigen zodat een langdurige en tevreden relatie ontstaat.

  Meer informatie

  Veelgestelde vragen

  Blijf op de hoogte

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief