Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

Iedere onderneming is anders en heeft met andere risico’s te maken. Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) is een absolute noodzaak. Maar hoeveel risico loopt uw bedrijf eigenlijk en welke risico’s wilt u gedekt hebben?

VONK financieel adviseurs inventariseert wat de risico’s voor uw onderneming zijn en hoe u deze het beste in een aansprakelijkheidsverzekering kunt afdekken. Als zakenpartner en onafhankelijk adviseur onderhouden we ook na het afsluiten van de aansprakelijkheidsverzekering uw zakelijke portefeuille. Eens per jaar nemen we uw polis door en beoordelen we of deze nog aansluit op uw onderneming en wensen.

Goed Werkgeverschap

Als deskundig zakenpartner staat VONK financieel adviseurs u ook preventief bij en adviseert bij mogelijke schade of ongevallen. Heeft u wel eens gehoord van ‘Goed Werkgeverschap’ en ‘redelijkerwijs verzekeren tegen risico’s? Als werkgever wordt er van u verwacht dat u goed verzekerd bent tegen bijvoorbeeld bedrijfsongevallen. Een ‘gewone’ aansprakelijkheidsverzekering kan dan onvoldoende zijn.

Onze adviseurs stellen graag samen met u de voor u passende aansprakelijkheidsverzekering op en helpen u bij vraagstukken rond ‘Goed Werkgeverschap’.

Hoeveel risico loopt uw bedrijf en welk risico wilt u gedekt hebben?

Vul het onderstaande formulier in en onze adviseur neemt zo snel mogelijk contact met u op.

 

    Over ons

    VONK financieel adviseurs is een betrouwbare en professionele partner op financieel gebied, die u een vakkundig advies geeft bij het sluiten van een hypotheek , de opbouw van een goed pensioen of het melden van een schade. Al onze adviseurs zijn onafhankelijk, betrouwbaar en in het bezit van de benodigde vakdiploma’s. Ons uitgangspunt is uw belangen goed te behartigen zodat een langdurige en tevreden relatie ontstaat.

    Meer informatie

    Blijf op de hoogte

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief