Zakelijke autoverzekering

Het is wettelijk verplicht uw bedrijfsauto minimaal WA te verzekeren. Daarnaast kunt kiezen voor een ruimere dekking binnen uw autoverzekering. Welke autoverzekering past het best bij u en uw bedrijf? Ons advies voor een zakelijke autoverzekering baseren wij op onder meer de kenmerken van de auto, het gebruik van de auto en natuurlijk uw persoonlijke wensen.

Een wagenparkverzekering kan voor uw bedrijf een passende oplossing zijn. Een wagenparkverzekering is mogelijk vanaf vijf voertuigen. Voordelen van zo’n verzekering:

 • eenvoudige administratie
 • maatwerkoplossingen
 • flexibiliteit en keuze uit uiteenlopende dekkings- en kortingsvormen

Aanvullende dekkingen

Als bedrijf bent u verantwoordelijk voor een ongeval als uw werknemer betrokken is. Een aanvullende verzekering, zoals een Schade Inzittendenverzekering en een Werkgeversaansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen, neemt veel zorgen voor u weg.

Een passende verzekering voor uw zakelijke auto(‘s)

Vul het onderstaande formulier in en één van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met u op.

 

  Over ons

  VONK financieel adviseurs is een betrouwbare en professionele partner op financieel gebied, die u een vakkundig advies geeft bij het sluiten van een hypotheek , de opbouw van een goed pensioen of het melden van een schade. Al onze adviseurs zijn onafhankelijk, betrouwbaar en in het bezit van de benodigde vakdiploma’s. Ons uitgangspunt is uw belangen goed te behartigen zodat een langdurige en tevreden relatie ontstaat.

  Meer informatie

  Blijf op de hoogte

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief