Uitvaart

U moet er niet aan denken dat u wegvalt, maar het is een fijn gevoel dat uw nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over hoge uitvaartkosten. Door middel van de juiste uitvaartverzekering helpt u uw nabestaanden in de toekomst.

Zo zijn er uitvaartverzekeringen die ervoor zorgen dat uw uitvaart precies naar uw wens geregeld wordt. Dit stukje zekerheid kan antwoord geven op onvoorziene vragen voor uw nabestaanden. U kunt zich ook afvragen of u een stukje zekerheid en zorg wilt nalaten voor uw nabestaanden als u daar zelf niet meer toe in staat bent.

Overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering beschermt uw nabestaanden tegen financiële problemen die zich voor kunnen doen bij overlijden. Als u zich juist verzekert kan uw gezin bij overlijden uw opgespaarde kapitaal ontvangen, om zo de hypotheek te kunnen blijven betalen.

Bent u aan het zoeken naar een stevig handvat voor uw nabestaanden als u komt te overlijden? Wij zoeken graag met u mee.

Op zoek naar een stevig handvat voor uw nabestaanden als u komt te overlijden?

Vul het onderstaande formulier in en één van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met u op.

 

    Over ons

    VONK financieel adviseurs een betrouwbare en professionele partner op financieel gebied, die u een vakkundig advies geeft bij het sluiten van een hypotheek , de opbouw van een goed pensioen of het melden van een schade. Al onze adviseurs zijn onafhankelijk, betrouwbaar en in het bezit van de benodigde vakdiploma’s. Ons uitgangspunt is uw belangen goed te behartigen zodat een langdurige en tevreden relatie ontstaat.

    Meer informatie

    Blijf op de hoogte

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief