Wonen

VONK financieel adviseurs streeft ernaar om een oplossing te vinden die het best past bij uw woonsituatie. Denk hierbij aan een opstalverzekering, deze wordt vaak verplicht gesteld door de bank bij het hebben van een eigen koopwoning met een hypothecaire geldlening. Ook is het goed om over een inboedelverzekering na te denken, zodat u goed verzekerd bent als er iets gebeurt met uw spullen in de woning.

Wist u al dat verzekeraars een rekenformule toepassen wanneer u onderverzekerd bent voor schade? Er is dan een kans dat u de schade deels niet vergoed krijgt.

Inboedelverzekering, kostbaarhedenverzekering of een opstalverzekering

Niet alles valt onder de inboedel. Kostbaarheden, zoals een antiek erfstuk of een waardevol horloge, vallen vaak niet onder de gewone inboedelverzekering. Deze kostbaarheden kunt u uitgebreid verzekeren met een kostbaarhedenverzekering.

Als u een huurwoning heeft dan is een opstalverzekering niet nodig, deze heeft de verhuurder al afgesloten. Mocht u eigenhandig verbetering hebben aangebracht aan de woning, denk daarbij aan een badkamer, keuken of misschien wel een uitbouw, dan kan het verstandig zijn deze apart te verzekeren. Met huurdersbelang verzekert u aangebrachte verbeteringen van de woning.

Wilt u advies voor de verzekeringen voor uw woonhuis? Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij uw zoektocht naar het vinden van de juiste verzekeringen.

Wilt u deskundig advies bij het zoeken naar de juiste verzekeringen?

Vul het formulier in en één van onze adviseurs neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

    Over ons

    VONK financieel adviseurs een betrouwbare en professionele partner op financieel gebied, die u een vakkundig advies geeft bij het sluiten van een hypotheek , de opbouw van een goed pensioen of het melden van een schade. Al onze adviseurs zijn onafhankelijk, betrouwbaar en in het bezit van de benodigde vakdiploma’s. Ons uitgangspunt is uw belangen goed te behartigen zodat een langdurige en tevreden relatie ontstaat.

    Meer informatie

    Blijf op de hoogte

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief