Zorg en ziektekosten

Met de komst van de basisverzekering is per 1 januari 2006 het verschil tussen ziekenfonds en particulier opgeheven. Iedere Nederlander is verplicht een basisverzekering af te sluiten bij een verzekeringsmaatschappij.

De basisverzekering vergoedt de kosten van medische behandeling van de verzekerde volgens een wettelijk beschreven pakket aan zorg. In het basispakket zit onder meer geneeskundige zorg (waaronder zorg door huisartsen, ziekenhuizen, medische specialisten en verloskundigen), ziekenhuisverblijf, tandheelkundige zorg tot 18 jaar en geneesmiddelen. Voor zorg die niet in de basisverzekering zit (zoals fysiotherapie, tandheelkundige hulp vanaf 18 jaar en alternatieve geneeswijzen) moet een aanvullende verzekering worden afgesloten. Dit is echter niet verplicht.

Ziektekostenverzekering

Welke ziektekostenverzekering voor u geschikt is, hangt af van uw persoonlijke wensen en omstandigheden. Maar omdat uw omstandigheden veranderen, is het verstandig om regelmatig uw ziektekostenverzekering te laten checken. Wij kijken dan samen met u welke verzekering het beste past bij uw privésituatie.

 

Wilt u deskundig advies bij het zoeken naar de juiste zorgverzekering?

Vul het onderstaande formulier in en één van onze adviseurs neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

    Over ons

    VONK financieel adviseurs is een betrouwbare en professionele partner op financieel gebied, die u een vakkundig advies geeft bij het sluiten van een hypotheek , de opbouw van een goed pensioen of het melden van een schade. Al onze adviseurs zijn onafhankelijk, betrouwbaar en in het bezit van de benodigde vakdiploma’s. Ons uitgangspunt is uw belangen goed te behartigen zodat een langdurige en tevreden relatie ontstaat.

    Meer informatie

    Blijf op de hoogte

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief