Rechtsbijstand

Aan het ondernemerschap zitten veel juridische aspecten. U sluit contracten af, u koopt of verkoopt, u bent eigenaar of huurder van een pand, u heeft bezittingen en misschien heeft u mensen voor u werken. Het kan zomaar gebeuren dat er een conflict ontstaat tussen u en een klant, een medewerker, een leverancier of een andere zakenrelatie. Een conflict dat niet direct op te lossen is met een goed gesprek en dat onvermijdelijk uitloopt op een rechtszaak. Heel vervelend, want dat kost u tijd en veel geld. Met een rechtsbijstandverzekering hoeft u niet op te zien tegen de kosten en kunt u rekenen op de inzet van ter zake deskundige juristen.

Rechtsbijstandverzekering

Met een rechtsbijstandverzekering verzekert u zich van deskundige juridische hulp bij geschillen op het gebied van bedrijfshuisvesting, personeelszaken, bedrijfsvoering en betaling. In het algemeen dekt de verzekering problemen op het gebied van administratief recht en sociaalverzekeringsrecht denk hierbij aan problemen met bouw- en hinderwet-vergunningen, bestemmingsplannen en bijstand in beroepsprocedures.

Ook voor startende ondernemers en voor ondernemers zonder personeel zijn er aparte aanvullingen ontwikkeld. Ook kunt u de verzekering uitbreiden voor uw gezin en voor motorrijtuigen.

Meer weten over rechtsbijstand voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden graag uw vragen.

Wilt u meer weten over wat Rechtsbijstand voor uw bedrijf kan betekenen? 

 

Vul het onderstaande formulier in en onze adviseur neemt zo snel mogelijk contact met u op. 

    Over ons

    VONK financieel adviseurs is een betrouwbare en professionele partner op financieel gebied, die u een vakkundig advies geeft bij het sluiten van een hypotheek , de opbouw van een goed pensioen of het melden van een schade. Al onze adviseurs zijn onafhankelijk, betrouwbaar en in het bezit van de benodigde vakdiploma’s. Ons uitgangspunt is uw belangen goed te behartigen zodat een langdurige en tevreden relatie ontstaat.

    Meer informatie

    Blijf op de hoogte

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief