Eigendommen

Inbraak, brandschade of waterschade brengen de continuïteit van uw bedrijf in gevaar. Met een goede schadeverzekering dekt u de materiële schade die is ontstaan door wateroverlast, brand of inbraak. Een doorsnee schadeverzekering lost echter niet de schade op die uw onderneming ondervindt van de misgelopen omzet.

VONK financieel adviseurs biedt niet alleen een materiële schadeverzekering, maar ook oplossingen voor de immateriële schade van een calamiteit. Heeft u al over de volgende aandachtspunten gedacht?

 • direct vervangende ruimte
 • direct vervangende inventaris
 • genoeg financiële middelen voor continuïteit
 • hervatten van de werkzaamheden

Dit is extra te verzekeren in een bedrijfsschade- of reconstructieverzekering. Wij inventariseren de risico’s en beoordelen of het nodig is om u extra te verzekeren. Is dit het geval, dan doen wij een passend voorstel.

Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij uw zoektocht naar het vinden van de juiste verzekeringen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

  Over ons

  VONK financieel adviseurs is een betrouwbare en professionele partner op financieel gebied, die u een vakkundig advies geeft bij het sluiten van een hypotheek , de opbouw van een goed pensioen of het melden van een schade. Al onze adviseurs zijn onafhankelijk, betrouwbaar en in het bezit van de benodigde vakdiploma’s. Ons uitgangspunt is uw belangen goed te behartigen zodat een langdurige en tevreden relatie ontstaat.

  Meer informatie

  Blijf op de hoogte

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief