geld-lenen-kost-geld

Financial Lease

Bent u ondernemer en wilt u graag geld lenen voor een bedrijfsauto? Dan is Financial Lease misschien iets voor u. Bij Financial Lease bent u de eigenaar van de auto gedurende de periode van het leasecontract en ligt het economisch risico bij u. Dit in tegenstelling tot Operational Lease, waarbij de leasemaatschappij eigenaar van de auto is.

Met Financial Lease heeft u fiscaal een investering gedaan en kunt u profiteren van o.a. de volgende fiscale voordelen:

 • Afschrijven
 • Investeringsaftrek
 • Renteaftrek
 • BTW teruggaaf

Fiscale voordelen

Meer weten over de fiscale voordelen? Uw belastingadviseur kan u hier meer over vertellen of kijk op www.belastingdienst.nl.

VONK financieel adviseurs maakt een leaseconstructie voor u op maat. Daarbij stemmen wij de looptijd af op de economische levensduur van de auto. Ook houden wij rekening met uw wensen voor een aanbetaling of slottermijn.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Financial Lease? Onze adviseurs helpen u graag.

Verantwoord investeren?

 

Vul het onderstaande formulier in en onze adviseur neemt zo snel mogelijk contact met u op. 

  Over ons

  VONK financieel adviseurs is een betrouwbare en professionele partner op financieel gebied, die u een vakkundig advies geeft bij het sluiten van een hypotheek , de opbouw van een goed pensioen of het melden van een schade. Al onze adviseurs zijn onafhankelijk, betrouwbaar en in het bezit van de benodigde vakdiploma’s. Ons uitgangspunt is uw belangen goed te behartigen zodat een langdurige en tevreden relatie ontstaat.

  Meer informatie

  Blijf op de hoogte

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief