Pensioen voor uw werknemers

Het is wettelijk niet verplicht om uw werknemers een pensioen aan te bieden, behalve als dit in een CAO vermeld staat, dan wordt een pensioenregeling verplicht gesteld. Het pensioen van de werkgever is wel een belangrijke en veel voorkomende arbeidsvoorwaarde. Naast de Algemene Ouderdomswet (AOW) is het opgebouwde pensioen bij de werkgever de voornaamste inkomstenbron na pensionering.

U kunt als werkgever voor verassingen komen te staan als blijkt dat uw werknemers automatisch rechten hebben opgebouwd. De wettelijke verplichtingen rondom pensioenregelingen kunnen grote financiële gevolgen hebben, daarom is het belangrijk dat er met een deskundig oog wordt gekeken naar uw wensen en mogelijkheden. VONK financieel adviseurs kan u adviseren en helpen om een pensioenplanning voor u en uw werknemers te maken. Daarnaast kunnen we ook uw werknemers helpen en adviseren in het verloop van hun verdere pensioenopbouw.

Pensioenregeling

Als u niet de verplichting heeft om pensioenregeling te treffen voor uw werknemers, zijn er verschillende mogelijkheden om dit alsnog te doen. Zoals het pensioen onder brengen bij een verzekeringsmaatschappij of een individuele pensioenovereenkomst af te sluiten bij een verzekeraar.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Onze pensioenadviseurs helpen u graag bij uw zoektocht naar het vinden van de juiste pensioenregeling.

Een pensioenverzekering regelen voor uw werknemer(s)?

Vul het onderstaande formulier in en onze pensioenadviseur neemt zo snel mogelijk contact met u op.

 

    Over ons

    VONK financieel adviseurs een betrouwbare en professionele partner op financieel gebied, die u een vakkundig advies geeft bij het sluiten van een hypotheek , de opbouw van een goed pensioen of het melden van een schade. Al onze adviseurs zijn onafhankelijk, betrouwbaar en in het bezit van de benodigde vakdiploma’s. Ons uitgangspunt is uw belangen goed te behartigen zodat een langdurige en tevreden relatie ontstaat.

    Meer informatie

    Blijf op de hoogte

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief