Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Wanneer u in loondienst werkt bent u via uw werkgever verzekerd tegen ziekte en/of arbeidsongeschiktheid. Een zelfstandig ondernemer heeft geen werkgever om op terug te vallen bij ziekte of arbeidsongeschiktheid.

Als zelfstandig ondernemer kunt u voor vervangend inkomen zorgen door zelf geld te reserveren of een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Wij kunnen voor u de diverse mogelijkheden en scenario’s bekijken en toelichten. Tevens houden wij vanzelfsprekend rekening met u persoonlijke financiële wensen.

Overname en opvolging

Als eigenaar of mede-eigenaar van een bedrijf kunnen onvoorziene calamiteiten gevolgen hebben op de continuïteit van uw bedrijf. Arbeidsongeschiktheid of overlijden is één van deze calamiteiten. Deze gebeurtenissen ziet men bijna nooit aankomen. Misschien is het daarom fijn dat iemand eens met u mee kijkt en u helpt bij de vragen: Hoe blijft mijn bedrijf draaiend zonder mij of mijn eventuele zakenpartner? Is er nagedacht over opvolging of overname, en hoe zou u dat dan willen? Ook als mede-eigenaar van een onderneming is het belangrijk om de zaken goed te regelen, zeker voor uw nabestaanden.

Op zoek naar een passend antwoord?

Vul het onderstaande formulier in en één van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met u op.

 

    Over ons

    VONK financieel adviseurs is een betrouwbare en professionele partner op financieel gebied, die u een vakkundig advies geeft bij het sluiten van een hypotheek , de opbouw van een goed pensioen of het melden van een schade. Al onze adviseurs zijn onafhankelijk, betrouwbaar en in het bezit van de benodigde vakdiploma’s. Ons uitgangspunt is uw belangen goed te behartigen zodat een langdurige en tevreden relatie ontstaat.

    Meer informatie

    Blijf op de hoogte

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief