Wat een verhaal, die rechtsbijstand!

De verhaalsrechtsbijstand is een dekking die u kunt afsluiten bij de verzekering van uw motorrijtuig. Een verhaalsrechtsbijstand behartigd de juridische belangen bij het verhalen van de schade op de persoon/personen die daarvoor volgens de wet aansprakelijk is/zijn.

Indien u letsel oploopt door schuld van een ander, kunt u uw schade verhalen op de tegenpartij of de verzekeraar van de tegenpartij. Voor iemand die hier niet iedere dag mee te maken heeft, kan dit ingewikkeld zijn. Daarbij is het niet altijd duidelijk welke schade en welke bedragen er te verhalen zijn bij de tegenpartij.

Om deze reden adviseren wij, indien u WA of WA beperkt casco verzekerd bent, altijd een verhaalsrechtsbijstand af te sluiten. Bij een allrisk verzekering neemt de maatschappij het verhaal op zich. Deze dekking helpt u bij het verhalen van de schade op de tegenpartij wanneer deze schuldig is.

Wanneer u deze dekking wenst toe te voegen of meer wilt weten over de verhaalrechtsbijstand verzoek ik u vriendelijk contact met ons op te nemen, wij vertellen u hier graag meer over.